Cauta pe site

Tablouri Personalizate

2 Articol(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Seteaza descrescator
 1. Tablouri Personalizate Canvas A2 42x60cm

  Tablouri Personalizate Canvas A2 42x60cm

  119,00 RON

  Tablou personalizat pe canvas format A2 - 42 x 60 cm. Acesta este un tablou printat pe pânză și poate fi personalizat cu poza dvs. preferată.

  Dimensiunea minimă a imaginii: 1150 x 1700 pixeli

  Pentru rezultate bune, vă recomandăm să alegeți o poză cu dimensiunile minime de 1150 x 1700 pixeli. În cazul în care doriți să printăm o fotografie cu dimensiunii mai mici, o putem face dar calitatea printului poate avea de suferit și va trebui să vă asumați acest risc.

  Vezi mai mult
 2. Tablou Canvas personalizat A1 60x84cm

  Tablou Canvas personalizat A1 60x84cm

  199,00 RON

  Tablou canvas personalizat format A1 - 60x84 cm. Acesta este un tablou printat pe pânză și poate fi personalizat cu poza dvs. preferată.

  Dimensiunea minimă a imaginii: 1700 x 2300 pixeli

  Pentru rezultate bune, vă recomandăm să alegeți o poză cu dimensiunile minime de 1700 x 2300 pixeli. În cazul în care doriți să printăm o fotografie cu dimensiunii mai mici, o putem face dar calitatea printului poate avea de suferit și va trebui să vă asumați acest risc.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Seteaza descrescator

Fă-ți un tablou canvas personalizat cu poza ta!

Fie că e o imagine superbă din vacanță, ori una haioasă cu iubitul / iubita ta, sau doar un selfie care a ieșit foarte bine, noi îți putem face un tablou canvas superb care poate deveni o piesă centrală între decorațiunile casei tale sau pe care să-l oferi ca un cadou special.

Atenție însă la dimensiunile tabloului canvas pe care îl alegi!

Ca să iasă bine, trebuie să alegi dimensiunea tabloului canvas în funcție de dimensiunea imaginiii foto pe care ne-o oferi ca sursă. Fiecare dintre tablourile canvas de mai jos specifică ce dimensiune minimă ar trebui să aibă imaginea sursă, pentru a obține un print frumos, nepixelat.

Tablou canvas personalizat - tablou personalizat - tablou panza de la Fotoprinter - Centrul Foto Online. Află totul despre tabouri canvas aici.

Back to top